[media_details]

January 21, 2010

treisute 1

Filed under: cehia,tranzactii,tv,ucraina — iann @ 8:27 pm

dupa  1 an si 6 luni, Adrian Sarbu renunta la experimentul facut in nume personal Mediafax Cehia  [care anunta o investitie de 1,5 milioane euro in 2008] si semneaza si la predare si la primire cedand-o pe un dolar + datorii celor de la CME. ca si investitii regionale romanesti mai ramane Adevarul Holding in Ucraina si Realitatea in Republica Moldova.

ca sa nu para totusi nepotism fix in aceeasi  zi partenerul sau, Igor Kolomoisky, cu care ani buni de zile CME se ciondanise pentru soarta lui Studio 1+1, ii da o mana de ajutor si ii ia de pe cap problema ucrainiana adica exact cum convenisera se se intample anul trecut si unde semnalasem ca e caz clar de vanzare, doar ca se intampla putin mai devreme adica cu ocazia unor alegeri prezidentiale [de vazut care din cei 2 protagonisti Viktor Ianukovici si Iulia Timosenko va duce portocaliul/violetul mai departe].

desi pentru noi localnicii Adrian Sarbu si Protv raman in istorie pentru ca au facut si fac revolutie si profit in business-ul TV [si media], capitalistii de pe afara au o parere mai nuantata adica CME e stock market story. ceea ce s-a si intamplat.

1 Comment »

  1. […] Filed under: bulgaria, tranzactii, tv — iann @ 6:06 pm dupa ce in urma cu 1 luna CME facuse rost de 300 de milioane din Ucraina, acum in prag de primavara mai pune inca 100 si il convinge pe domnul […]

    Pingback by CME cumpara postul TV nr. 1 din Bulgaria de la Murdoch « [media_details] — February 18, 2010 @ 7:42 pm | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Blog at WordPress.com.