[media_details]

July 23, 2007

21 a luat deea

Filed under: radio,romania,tranzactii — iann @ 11:40 am

tot mai multe voci dau ca sigura achizitionarea retelei deea de catre lagardere, care in romania detine posturile de radio europa fm si 21. aceasta ar fi a doua mutare importanta din acest an pe piata de radio dupa ce sbs [kiss fm si magic] a preluat licentele pentru statiile mix fm. desi deea era la vanzare de ceva ani pretul cerut de proprietar – 8-9 milioane euro [saptamanalul capital, martie 2007] era considerat totusi mare. ramane de vazut daca statiile din moldova ale deea vor trece la 21 sau lagardere va decide organizarea unei a treia retele mai ales ca o buna parte din statiile deea se suprapun cu cele ale 21. mai trebuie mentionat ca 21 a cumparat recent reteaua as [frecvente: Suceava, Bacau, Piatra Neamt, Falticeni si Botosani].
contributors: clickio & iqradio  

ce inseamna reteaua deea [d.p.d.v. al licentelor] explica h5 pe forumul cna: 22 la numar [Adjud, Bacau, Baraolt, Borsec, Botosani, Bucuresti, Buzau, Comanesti, Dobrogea Sud, Draganesti, Iasi, Miercurea Ciuc, Moinesti, Moldova Noua, Onesti, Piatra Neamt, Resita, Ramnicu Valcea, Suceava, Tulcea, Targu Ocna, Zimnicea] din care in 9 Radio 21 detine statii. raman  13: Adjud, Baraolt, Borsec, Comanesti, Dobrogea Sud, Draganesti, Iasi, Miercurea Ciuc, Moinesti, Moldova Noua, Resita, Ramnicu Valcea, Targu Ocna.

singura care ar merita investitia pare sa fie iasi.

6 Comments »

  1. […] Povestea lui Iann se confirmă, cu următoarele detalii: reţeaua, care până acum era profilată pe muzică electro-underground, a fost achiziţionată fără nume. O parte din frecvenţe, printre care cea din Iaşi, vor fi folosite pentru lărgirea portofoliului Radio 21, post fruntaş în clasamente, care printre altele îi are pe Daniel Buzdugan şi Mihai Morar. Restul frecvenţelor vor fi păstrate pentru un post de asemeni underground-electro, care nu se va numi Deea, fiindcă numele rămâne la fostul proprietar. […]

    Pingback by Media lui Comanescu » Radio Deea la Lagardere, completează reţeaua Radio 21 — July 23, 2007 @ 2:42 pm | Reply

  2. […] Filed under: tranzactii, romania, radio — iann @ 7:11 pm prima confirmare oficiala despre tranzactie si prima estimare de prêt: 4-5 milioane euro [sursa: Business Standard]. cedarea licentelor se […]

    Pingback by 21 a luat deea [2] « iann — July 26, 2007 @ 7:13 pm | Reply

  3. singura care ar merita investitia pare sa fie iasi? dc nu si suceava

    Comment by Suceava — November 19, 2007 @ 5:31 pm | Reply

  4. […] Sorry pentru ascultatorii de Radio Deea. A fost, este, da` nu va mai fi! R.Deea e de vanzare de ceva vreme, iar acum s-a decis cineva sa-l cumpere. Cineva important. Cineva care ducea lipsa si se afla in inferioritate numerica … de fregvente – Lagardere (Europa FM si Radio 21). Mai multe aici. […]

    Pingback by alinfarcas.ro || dur, dar sensibil în acelaşi timp - DEEA + 21 = LOVE — March 14, 2008 @ 4:24 am | Reply

  5. Imi pare rau de Radio DEea, ascultam cu interes programele radioului dar o data cu achizitionarea statiilor in Ialomita si Calarasi nu se mai receptioneaza Radio Deea—DELOC—si ma oftic!!!!!
    Numai pe internet il pot asculta :((………..waaaaaaaaa….vreau sa se auda si la campie!!!!!!!
    Vorbesc/scriu in numele celor care duc lipsa de acest post, Deea sau Vibe, care nu se receptioneaza pe unde radio …asadar….face-ti ceva!!!!

    Cu stima,
    …….un ascultator dintre cei multi!

    Comment by motulache — April 21, 2008 @ 12:22 pm | Reply

  6. Radio DEEA traieste in SUCEAVA !!! Pana in jurul datei de 30 mai 2008, pe frecventa de 97,1 MHz, inca se va putea asculta o varianta locala a acestui post de radio, cuprinzand TOP-urile Radio DEEA ! Pentru cei care il pot receptiona: TRAITI DIN PLIN ULTIMELE MOMENTE DE DEEA IN FM !!!

    Pe de alta parte, sa vedem ce ne va aduce VIBE FM pe viitor; eu unul il ascult de la Botosani, pe frecventa de 106,3 MHz, si pot spune ca, deocamdata, este in regula, cu mentiunea ca se repeta cam des melodiile, spre deosebire de DEEA, unde rar auzeai o melodie de 2 ori in aceeasi zi.

    Comment by bloodhand — May 6, 2008 @ 8:12 pm | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Create a free website or blog at WordPress.com.