[media_details]

October 9, 2009

Jurnal de preturi si miscari [toamna 2009]

Filed under: cotidiane nationale,promotii,publishing,romania — iann @ 6:18 pm

Click: i-a dat drumul la editia de toamna a promotiei Clickmania dar dupa costisitorul milion de euro din primava a redus valoarea premiilor la 1 milion de ron [aproximativ 240,000 eur].

Cancan: si-a marit pretul de coperta de la 0.6 la 0.7, la fel ca Libertatea [Click a ramas la 0.5] si a demarat Cancaniada cu premii anuntate de 59.500 euro.

Gazeta Sporturilor si-a marit de ceva vreme pretul de coperta la 1,4, miscare care a fost copiata ulterior si de Prosport, care are acum acelasi pret. Gazeta deruleaza promotia Sport’n cash pe durata a 12 saptamani (31 iulie – 24 octombrie) iar Prosport a deschis iar Valiza cu bani timp de 10 saptamani [25 septembrie – 30 noiembrie].

dupa ce vreme indelungata Romania Libera si-a tinut pretul la 1 ron, de la inceputul lui octombrie l-a urcat la 1.4 ron iar Cotidianul care nu si-a mai reluat colectia de literatura si-a micsorat pretul de la 2 la 1.5 ron. Adevarul, Jurnalul, Evenimentul Zilei si Gandul sunt 1.2 ron. La capitolul colectii Adevarul a intrat miercurea cu colectia Pictori de Geniu iar Jurnalul National o sa vina vinerea cu o serie de carti Jamie Oliver.

pe zona de economice sunt de notat 2 relansari: Financiarul care a trecut de la formatul compact la cel broadsheet si implicit si-a schimbat si grafica [pretul a ramas 2 ron]. Financiarul se distribuie in acest moment, in fiecare vineri cu volumele Marea Enciclopedie a Statelor Lumii.  La fel si Business Standard a trecut la o noua grafica [a 4-a] si si-a marit si pretul de coperta de la 1.9 la 2.5 [cat Ziarul Financiar]. La capitolul curiozitati cel mai scump cotidian [2.9 ron], Bursa, a decis sa adopte un pret de “criza” >> 2 ron.

la capitolul preturi, Ziua 1 ron, Gardianul e 0,7 iar 7plus – 1 ron iar Curierul National 0.9

Pe acelasi subiect puteti citi si:
cotidiane in prag de weekend
de prin pagini adunate [jurnal prepascal]
jurnal de preturi, suplimente si colectii
inca un milion de euro pe piata
primele majorari de preturi [2009]

Advertisements

1 Comment »

  1. […] acelasi subiect puteti citi si: – indice de preturi si miscari [1/2010] – jurnal de preturi si miscari [toamna 2009] – cat costa/va costa un ziar[2009]? Leave a […]

    Pingback by drumul spre profit [indice 2/2010] « [media_details] — April 28, 2010 @ 4:54 pm | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: