[media_details]

October 20, 2008

istoria s-a scris deja. ramane sa fie citita

sfarsitul de an aduce trustul adevarul intr-o serie de lansari si relansari de proiecte si de investitii pe masura, care merita consemnate si pe care nu le-ai fi banuit ascultand lamentarile lui Razvan Corneteanu in fata unei prezentari cu un singur slide la conferinta Inovatia Media, pe teme legate de competitie:
– au refacut grafic editia tiparita plus site-ul
– ziarul este insotit de suplimente tematice: dupa adevarul magazin de duminica care aparea pe hartie lucioasa si joia apare suplimentul de sanatate [prima editie pe 9 octombrie]
– continua campanie de inserturi de dvd-uri [miercuri si vineri]
– au lansat catalogul Top 500 miliardari romani si intentioneaza sa aduca si Forbes in Romania
– au lansat vineri 17 octombrie un mix cotidian platit/gratuit prin aruncarea pe piata a « Adevarului de Seara », care va avea aparitii sapte zile din sapte si 16 pagini full color, recuperand redactiile regionale la care renuntase Evenimentul Zilei.

tirajul editiei gratuite de seara este 250,000 de exemplare iar aceasta apare in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Arad, Oradea, Iasi si Bacau. La 100,000 de exemplare distribuite in Bucuresti ar veni cate 25,000 exemplare pentru celelalte 6 orase iar declaratiile oficialului Adevarul Holding prevad 500,000 exemplare pana la sfarsitul anului si 700,000 – 1 milion de copii pentru 2009.

proiectele continua si pe zona de tipografie in Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara: “patru tipografii ce urmeaza a fi pozitionate in trei complet noi si una gigantica in Bucuresti (de departe cea mai mare din Romania), capabila sa tipareasca ziare de pana la 96 de pagini full-color dintr-o singura trecere”.

ca sa citam din clasici: “[…] In ceea ce priveste rezultatele si pozitionarea Adevarul Holding, istoria s-a scris deja. Ramane doar sa fie citita!” – Razvan Corneteanu, directorul general al trustului Adevarul Holding.

Advertisements

1 Comment »

  1. […] pe acelasi subiect puteti citi si: – istoria s-a scris deja. ramane sa fie citita […]

    Pingback by cotidianul gratuit Adevarul de Seara la 350,000 exemplare tiraj « [media_details] — December 22, 2008 @ 2:49 pm | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: