[media_details]

August 19, 2008

Patriciu cumpara Blik in Ucraina de la Ringier

Filed under: publishing,romania,tranzactii,ucraina — iann @ 11:44 am
Tags: ,

dupa experienta extinderii regionale cu Rompetrol, Dinu Patriciu face acest pas si cu trustul de presa Adevarul Holding [Click, Adevarul]. potrivit cotidianului rus Kommersant [citat de portalul ucrainian mediabusiness], elvetienii de la Ringier i-au vandut lui Patriciu/ Rompetrol tabloidul ucrainian Blik, lansat in 2006 in 16 pagini full color, cu aparitie luni-sambata, distribuit initial in Kiev apoi si Donetsk, Odessa, Dnepropetrovsk si Kharkov, tirajul distribuit fiind anuntat de 90,000 copii pe editie.

ca si ironie desi in Romania isi aduc reciproc acuze [Ringier, Adevarul Holding] iata ca pot face afaceri impreuna in Ucraina iar Razvan Corneteanu care a refuzat postul de general manager propus de Ringier in urma cu cativa ani ajunge totusi sa conduca acest business acolo. mai e de notat ca general manager la Ringier Ucraina este Marco Stettler trecut si el prin Ringier Romania, unde a coordonat lansarea gratuitului Compact.

4 Comments »

 1. ce mica e lumea…

  Comment by iulianv — August 20, 2008 @ 3:26 am | Reply

 2. Doamne ce bine ca nu am intrat in Ucraina cu WAZ, logistica era punctul slab…pur si simplu nu aveai cum sa acoperi teritoriul, acestei tari mari…Acum poat reuseste Patriciu cu benzinariile!!! :-))

  Comment by Bodo Hombach — August 21, 2008 @ 1:42 am | Reply

 3. @Bodo Hombach: se rezolva prin vanzari bloc – cate 5.000 de exemplare pentru fiecare benzinarie. O sa fie ca la noi: pachete nedesfacute pe capacul pubelelor din spatele statiei (am vazut personal la Bacau. deh, eram si eu in trecere). 🙂

  Comment by Tudosiei — August 21, 2008 @ 11:46 am | Reply

 4. […] Adevarul Holding se extinde in Ucraina Filed under: romania, tranzactii, ucraina — iann @ 5:09 pm tranzactie confirmata [>]. cum relatam in urma cu o luna Patriciu cumpara Blik in Ucraina de la Ringier [>] […]

  Pingback by Adevarul Holding se extinde in Ucraina « [media_details] — September 18, 2008 @ 5:09 pm | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: