[media_details]

August 13, 2008

cinci zile cu si despre media

Filed under: events,publishing,romania — iann @ 5:55 pm

Media Management Institute organizeaza pentru al doilea an evenimentul “Inovatia in Media” – Conferinta Nationala a Presei din Romania, impreuna cu doua organizatii cu acoperire, notorietate si reputatie mondiala World Association of Newspapers (WAN) si IFRA.

Main-eventul va avea loc miercuri [1 octombrie] la hotelul Hilton unde vor vorbi speakeri straini si romani dintre care ii amintesc doar pe Carlo Campos de la Innovation Media Consulting [fost consultant McKinsey si CEO al unui cotidian gratuit din Spania], George Brock – managing editor al cotidianului britanic The Times si fost presedinte al World Editors Forum [2004-2008], plus Jim Chisholm, fost consultant al WAN si cu 30 de experienta in zona de publishing, care a fost si anul trecut.

Ziua principala ca fi precedata si urmata de alte doua micro-evenimente:
– pre-event: luni si marti [29 si 30 septembrie] IFRA organizeaza un program de training in jurnalism digital [detalii aici].
– post-event: joi si vineri [2-3 octombrie] WAN organizeaza un MasterClass destinat redactorilor-sefi: REINVENTING the NEWSROOM [detalii aici].

Locurile sunt limitate deci fixati-va zilele in agenda si faceti din timp comanda pentru locuri/bilete. Evident reduceri in perioada de presell.

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: