[media_details]

June 18, 2008

eveniment de bord: yaris sandero la jurnalul

Filed under: cotidiane nationale,promotii,romania — iann @ 3:02 pm

dupa ce mai bine de 1 an in care s-a concentrat pe editiile de colectie si cu cd-urile, dvd-urile, cartile aferente probabil ati remarcat ca Jurnalul National revine cu o noua versiune de Dacia, de data asta Sandero, in binecunoscuta productie de serie “ia-ti masina de Jurnalul”, miscare poate provocata si de trezirea Evenimentului cu o Toyota pe zi.

asadar premii in valoare de 333,000 de euro cu taloane razuibile in editiile de luni, mercuri si vineri pe parcursul 5 saptamani [30 de aparitii ale Jurnalului, cu exceptia editiilor de duminica, perioda 9 iunie -12 iulie 2008 cu posibilitatea extinderii]. pe langa masina mai sunt puse la bataie tot pe zi un premiu in bani [se reporteaza sub forma de jackpot], 2 telefoane nokia 81, 3 home cinema Samsung si mai multe colectii de cd si dvd 2007 ale Jurnalului si doar pe net un scuter pe zi. seria castigatoare la sandero poate fi aflata pe Antena 1, inainte de Observatorul de 19.

later>> evenimentul zilei [ringier] reactioneaza si ridica miza la 2 toyota yaris in perioada 9-22 iunie.

Advertisement

1 Comment »

 1. @iann: na, ca am ajuns sa “dau din casa”… 🙂

  le iau in ordine, ca mi-e mai simplu:
  – concursul “IA-TI SANDERO DE JURNALUL” era in “gata de livrare” inca din martie 2008, el insa a asteptat momentul potrivit pentru a fi lansat la apa. Analiza noastra ne-a aratat ca 9 iunie e data cea mai potrivita pentru start. Daca ati remarcat, concursul este parte din seria de proiecte si evenimente “Jurnalul National. De 15 ani” – 2008 fiind si anul in care Jurnalul a implinit 15 ani de existenta (7 iunie). [multumim de urari]
  – miscarea EvZ cu “o toyota pe zi”: nu am date certe, dar estimez ca asta este o reactie la intentia Jurnalul de a da drumul unui concurs… 🙂 Presupunerea mea se bazeaza pe mai multe elemente, dintre care cele mai importante sunt: 1. succesiunea (mult prea rapida, in opinia mea): teaser vineri (stripe pe pag1 si atat) – debut concurs luni (la 3 zile); 2. regulamentul de concurs – simpla lectura arata ca a fost facut intr-un timp extrem de scurt.
  – astept reactia libertatea cu o continuare a campaniei care spune (citez din memorie): “Premiile noastre chiar se dau” (daca intre timp au inteles anumite mecanisme care se refera la ratele de revendicare ale premiilor nereportabile, atunci vor renunta. Desi cred ca vor renunta chiar daca nu inteleg asta, ca sa nu ii loveasca pe confratii de la EvZ) 🙂

  Comment by Tudosiei — June 18, 2008 @ 3:38 pm | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: