[media_details]

June 10, 2008

alte ultime carti noi de business

Filed under: books,romania — iann @ 2:02 pm

Brandbuilders: cu ultimele aparitii reuseste sa isi dubleze preturile la carti si asa ridicate fata de restul pietei. Astfel “Strategia si Tactica Stabilirii Preturilor” – THOMAS T. NAGLE, JOHN E. HOGAN costa 150 ron [aproximativ 40 de euro], au mai scos LEONARD SAFFIR cu “PR cu buget restrans” [100 ron] si “Noua pozitionare” de JACK TROUT, STEVE RIVKIN [90 ron]

Publica: DRAYTON BIRD “Cum sa scrii scrisori de vanzari care vand – secretele unui direct mail de success”, o a doua carte a lui Bird dupa “Marketing direct pe intelesul tuturor” aparuta la aceeasi editura. Tot publica a avut si o promotie interesanta: a dat 20% reducere nu doar la vanzarea la stand [la Bookfest] ci si celor care au cumparat online.

Meteor Press: vine cu un nou MICHAEL PORTER “Despre concurenta” [cele mai importante doua lucrari ale lui Porter au aparut la TEORA] si PHIL TOWN o lectura pe intelesul tuturor despre “Regula nr. 1. Cum sa investesti la bursa”. Tot Meteor a mai scos si “Guru in business – Cei mai importanti ganditori in management” de DES DEARLOVE si STUART CRAINER care au fost recent in Romania, adusi de cei de la Publica care au scos “Business Minds”, o serie de interviuri ale celor doi cu alti ganditori, cele 2 edituri fiind cele mai dinamice din punct de vedere al programului editorial pe zona de carte de business.

In aceleasi timp Meteor are in pregatire o alta carte manifest “Competing for the future” de Gary Hamel si CK Prahalad iar Publica are Mintzberg cu “Rise and Fall of Strategic Planning” , articolul de prefata urmand sa apara vinerea asta in Financiarul.

Dupa seria Covey [Eficienta in 7 trepte etc], Gallup [Manager contra curentului, Prieteni esentiali], Business si Intreprinzatori [Smart retail] cei de la ALL vin cu o noua colectie Management & Comunicare si scot deja cateva titluri: “8 abilitati care-i diferentiaza pe liderii de succes” de Ram Charan, “Organizarea Evenimentelor de Stephan Schfer-Mehdi”, etc.

Ce am mai remarcat/cumparat de la Bookfest: “ Despre brand” de WALLY OLINS si “Eficienta in Relatiile Publice” de REINEMANN/BAILKALTEVA de la Comunicare.ro si ANTHONY ROBBINS de la Curtea Veche cu “Descopera forta din tine” un scriitor aspirational de talia lui Covey [“tatal lor” fiind Dale Carnegie, tradus si promovat la pachet adica aruncat direct in alimentarele de carti.

|> pe acelasi subiect puteti citi si:
ultimate guide: carti de management in romana
welch, kotter, whitmore la publica
ce mai trebuie sa stii despre PR

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: