[media_details]

March 18, 2008

ce mai trebuie sa stii despre PR

Filed under: books,events,public relations,romania — iann @ 9:13 pm

tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-pr-editura-publica-2008.jpg 

iata cum blogul poate fi folosit pentru comunicare de catre o companie, in cazul asta una de relatii publice. eliza rogalski de la agentia cu acelasi nume [+ grigoriu] anunta un studiu care analizeaza anul 2007 din perspectiva crizelor de comunicare. el se refera la trei cazuri  – Danone – dioxina, Ernst & Young – decesul Ralucai Stroescu si Smithfield – pesta porcina. o prezentare succinta va fi miercuri la PR Forum [sper sa ne vedem acolo] urmand ca joi sa apara sumarul tot pe blog.

daca tot suntem in aceasta zona dati-mi voie sa va recomand o carte recent scoasa din tipare de editura Publica: “Tot ceea ce trebuie sa stii despre PR – raspunsuri directe la peste 500 de intrebari” de Anthony Davis, aparuta la editura britanica Kogan Page. ar fi a doua aparitie ce vizeaza practicile unei industrii dupa ce anterior cei de la publica au scos “Marketing direct – pe întelesul tuturor” de Drayton Bird, care am inteles ca revine in Romania la RO Direct [15-16 mai].

Advertisements

6 Comments »

 1. Si Dennis Wilcox cu ‘Relatii publice’ e in pregatire la Humanitas (de vreo 4 luni deja): http://www.humanitas.ro/carti/carte.php?id=2269. So, hureeey, numai sa iasa mai repede! 🙂

  Comment by Andreea — March 21, 2008 @ 8:14 pm | Reply

 2. […] pe acelasi subiect mai puteti citi: – ce mai trebuie sa stii despre PR – ultimate guide: carti de management in […]

  Pingback by welch, kotter, whitmore la publica « [media_details] — May 13, 2008 @ 10:03 am | Reply

 3. […] |> pe acelasi subiect puteti citi si: – ultimate guide: carti de management in romana – welch, kotter, whitmore la publica – ce mai trebuie sa stii despre PR […]

  Pingback by alte ultime carti noi de business « [media_details] — June 10, 2008 @ 4:25 pm | Reply

 4. La Brandbuilders a mai aparut o carte de PR, mai buna decat cea de la Publica. Se numeste PR CU BUGET RESTRANS. Ca structura e mai buna.

  Comment by Greta — September 8, 2008 @ 4:36 pm | Reply

 5. @greta: stiu si aparitia de la brandbuilders, o fi mai buna dar si de 2 ori mai scumpa [chiar mi se pare ca bb exagereaza cu preturile ultimelor aparitii].

  Comment by iann — September 8, 2008 @ 4:43 pm | Reply

 6. Da, la Brandbuilders sunt preturile mai mari. Comentam doar structura cartii. Adica tot dam banii pe ele, asa ca de ce sa nu luam ceva ok?
  Cartea de la Publica are genul de informatii pe care le gasesti pe net cu toptanul.
  O alta carte de PR buna (spre foarte buna) a aparut la editura Amsta. Nu auzisem de editura asta, insa am vazut-o la targ. Si era ok.

  Comment by Greta — January 26, 2009 @ 6:04 pm | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: