[media_details]

March 9, 2008

creatorii Top 50 business thinkers la Bucuresti

Filed under: events,romania — iann @ 11:19 am

alti doi funky business guys trec si pe la noi. britanicii Des Dearlove si Stuart Crainer vor vorbi despre leadearship si leaderii autentici de care au nevoie companiile secolului 21 pe 23 mai la Hilton in cadrul celei de-a doua editii a evenimentului Meet the Thinkers organizat de editura Publica. cu acelasi prilej va fi lansata si cartea Business Minds pe care cei doi o semneaza si care prezinta cele mai recente idei de management de la 40 de autoritati ale literaturii de business.

Des si Stuart sunt creatorii Thinkers 50 [clasamentul global al celor mai influenti ganditori contemporani din mediul academic dar si de business] care este realizat la doi ani iar rezultatele sunt  ordonate pe baza a 10 criterii. ultima editie [2007] il are ca leader pe CK Prahalad [profesor de strategie de business] care il detroneaza pe confratele sau Michael Porter [fost si el in Romania anul trecut] iar cele mai rapide ascensiuni le au Alan Greenspan si profesorii de INSEAD [Franta] Chan Kim si Renée Mauborgne [autorii Blue Ocean Strategy, tradusa in Romania de Curtea Veche]

Dearlove si Crainer au mai mult de 30 de ani de experienta ca jurnalisti si editori economici, autori de carti, analisti si consultanti in industria comunicarii de business. la baza editorialisti pentru The Times cu care colaboreaza si in prezent, ei sunt autori a 15 carti de management printre care se numara The Financial Times Handbook of Management, The Future of Leadership, Ultimate Business Guru Book, Richard Branson Way sau Rupert Murdoch Way. materialele lor au fost publicate în ziare şi reviste din întreaga lume printre care Financial Times, Handelsblatt si Business 2.0.

Stuart este de asemenea editor la Business Strategy Review si este considerat una dintre cele mai influente figuri din managementul britanic. printe organizatiile sau companiile care au apelat la serviciile lor se numara London Business School, Chartered Institute of Marketing, Advanced Institute of Management Research, Management Innovation Lab sau Price Waterhouse Coopers.

prima editie [noiembrie 2007] a evenimentului Meet the Thinkers i-a avut ca invitati pe suedezii Kjell Nordstrom si Jonas Ridderstale, autorii Funky Business si Karaoke Capitalism.

1 Comment »

  1. […] under: books, events, romania, ww — iann @ 3:42 pm daca anul trecut editura Publica ii aducea la Bucuresti pe britanicii Des Dearlove si Stuart Crainer ca sa vorbeasca despre leadearship si […]

    Pingback by Topul Thinkers 50 a fost lansat din Romania « [media_details] — October 17, 2009 @ 3:42 pm | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: