[media_details]

March 5, 2008

magice cancaniade si cashmanii respectiv filme de colectie

Filed under: cotidiane nationale,promotii,romania — iann @ 8:27 pm

dupa o campanie de imagine si una de promovare editoriala, Cancan incepe prima promotie din istoria sa si este primul cotidian din sectiunea tabloidelor care da startul sezonului de castiguri din acest an. Cancaniada are un mecanism de cod inscriptionat pe prima pagina [din cate imi aduc aminte Gazeta a fost prima care a rulat un astfel de concurs in 2004] si se desfasoara in perioada 4 februarie – 31 mai [ nu mai putin de 17 saptamani] si castiguri de 5 x 100 euro pe zi si 1 [10 x 100 vineri] cu premii totale anuntate de 59,500 euro. Celor de la Cancan le dau o mana de ajutor si cei de la Starcom [campania de imagine si promovarea editoriala a fost facuta prin 23]

Libertatea ii da drumul din nou la promotia 7 magic [a sasea editie] cu premii de anuntate de 400,000 ron [aproximativ 110,000 euro], mecanism care se bazeaza pe taloane razuibile gen bingo iar cititorii trebuie sa se uite in ziar sa vada daca au castigat. Taloanele apar in editiile de vineri si duminica, ca si pana acum iar perioada de desfasurare este de 8 saptamani [29 februarie – 26 aprilie] si o extragere finala. Si Clickmania revine tot cu tichete razuibile si premii anuntate de peste 550,000 ron [aproximativ 150,000 euro] pe un parcurs de 8 saptamani [22 februarie – 14 aprilie 2008] si o etapa finala iar zilele de insert sunt vineri, duminica si luni.

pe zona de quality Jurnalul National isi continua seria restituirilor muzicale pe cd [lunea] si este singurul care fructifica ziua de 8 martie printr-un insert de cd [Iubesc femeia, 22 de piese] plus dvd-ul discovery joi. Evenimentul si Gandul merg cot la cot pe zona de inserturi de filme de dvd-uri cu productii recente [inclusiv 2007]. Evenimentul are miercurea zi de insert [azi schimb de prizonieri// life and dead of Bobby Z// cu Laurence Fishbourne – Neo si saptamana viitoare cu Johnny Depp si Dicaprio in Arnie] la pretul de 6,9 [crescut treptat fata de pretul de anul trecut de 5 ron]. Gandul revine la integral color si cum deja s-a dezbatul renunta la cateva pagini [cultura, media] in format tiparit dar completeaza sectiunile pe zona de online, are lunea zi de insert si pret de 5,9.

si Romania Libera are film pe dvd cu productii mai vechi insa de referinta, martea insa o data la doua saptamani, a fost Scarface [Al Pacino] si urmeaza Barton Fink – unul din filmele fratilor Cohen [recent oscarizati cu no country for old man]. Romania Libera are totusi niste probleme deoarece comunicarea pe site despre colectia de filme este inexistenta iar newsletterul la care m-am abonat de ceva vreme ajunge sporadic [asta ca sa fiu generos]. Si Evenimentul Zilei si-a bulit baza de abonati la newsletter iar permalinkuri si arhiva par ca au disparut. Cotidianul merge constant pe colectii: carte miercuri [luna martie lucrari semnate de femei] si luni [au renuntat la Enciclopedica care acum se distribuie separat impreuna cu  editia in romana a New York Times Book Review dar au revenit cu Educativa – o enciclopedie marca Dorling Kindersley dar proiect vandut de Planeta Marketing Institutional iar cartile se tiparesc in Serbia] iar vineri au dvd Prison Break.

iar despre ziarele de sport am scris deja aici [>>]

pe acelasi subiect puteti citi si:
toamna se aduna cititorii [2]
toamna se aduna cititorii
de prin piata adunate
cotidianul is playing again
cashmania pentru Adevarul

Advertisements

3 Comments »

  1. jurnalul pregateste si film. curand 🙂

    Comment by ruxandra — March 10, 2008 @ 12:39 am | Reply

  2. Dar..am si eu o intrebare…:Suplimentul Zoom(al Jurnalului National) nu mai ofera documentar???

    Comment by Mihai — January 24, 2009 @ 7:47 pm | Reply

  3. @mihai: de la inceputul lui 2009 editia de sambata a Jurnalului nu se mai distribuie cu suplimentul Zoom [pe scurt Zoom nu mai apare], implicit nu mai apare nici dvd-ul care il insotea.

    Comment by iann — January 26, 2009 @ 11:59 am | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: