[media_details]

February 26, 2008

romantism in musici noi

Filed under: advertising,radio,romania — iann @ 1:34 pm

romantic_exclusive.jpg

se misca niste lucruri si la romantic. marius tudosiei director de marketing la jurnalul national se ocupa mai nou si de postul de radio. dupa campania facuta in urma cu ceva vreme de loco iata romantic vine cu o alta, exclusive, care promoveaza o rubrica noua ce isi propune  sa vina cu muzica noua si mai putin cunoscuta o data pe ora si care nu ar mai fi in playlistul altor posturi de radio romanesti.

rodica minculescu, coordonatorul statiei, spune ca romantic s-a remarcat prin cel mai mare numar de melodii active pe sezon: peste 2.000 [comparativ cu 200-300, cat ruleaza in medie alte posturi] si ca postul grupului are un public exclusivist: 72,1% dintre ascultatori au educatie medie si superioara, 69% sunt persoane active, 60% au varste intre 20 si 49 de ani, in timp ce procentul celor cu statut social ridicat este cel mai mare 36%.

in acelasi aer de haine noi si primavara e posibil ca pe undele hertziene de pe frecventa romanticului sa se auda din nou si spoturi in calupuri de publicitate.

Advertisements

6 Comments »

 1. a propos de romantic, intact etc. se aude ca Andreea Rosca ar parasi trustul Vantului pentru cel al Voiculescului. La mijloc se vorbeste despre un proect pe imobiliare si de multe zerouri la coada onorariului.

  Comment by hymerion — February 26, 2008 @ 7:20 pm | Reply

 2. […] Adrian Tudor De fapt, a pornit deja o rubrică nouă. Se cheamă Romantic Exclusive, aflu de la Iann. Ideea de a difuza altă muzică decât auzim toată ziua pe la radiourile româneşti mi se pare […]

  Pingback by Romantic FM pregăteşte ceva « Adrian Tudor. Jurnalist în România. — February 28, 2008 @ 11:00 pm | Reply

 3. Salut, am ajuns la tine de pe site-ul lui Adrian Tudor. Am citit cu interes toate postarile legate de radio din ultimul an, mersi de munca pusa acolo. Parcurgind lista de Categories din dreapta paginii, multe chestii interesante, una lipsa…podcasting. Sau in Romania nu se face podcasting? Cheers! George Motoc, Toronto

  Comment by georgeradio — February 28, 2008 @ 11:27 pm | Reply

 4. @george: merci de postare. nu prea se face podacasting, au fost niste tentative. dar da-ne niste exemple de ce se intampla afara [respectiv Canada]. spor.

  Comment by iann — February 29, 2008 @ 1:14 pm | Reply

 5. @george; @iann: probabil ca o sa ajungem si noi “acolo” nu peste mult timp. In romania vom recupera toate gap-urile cat se poate de repede (adica imediat ce trecem de toate piedicile, in primul rand de cele de ordin material – respectiv mai inseamna ca si publicul sa ajunga la nivelul celui de afara dpdv tehnologic).

  Comment by Tudosiei — March 3, 2008 @ 6:27 pm | Reply

 6. as dori sa aflu si eucum se numeste melodia difuzata pe data de 29 februarie ora 6:35

  Comment by Lazar IRINA — March 10, 2008 @ 10:02 am | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: