[media_details]

February 19, 2008

radio total asumat oficial de realitatea catavencu

Filed under: media,romania — iann @ 5:33 pm

in stirea despre reorganizarea grupului rc apare inserat la divizia Life style si radio total despre care se stia ca are actionari comuni cu colegele sale din media insa nu fusese pana acum integrat. care radio total a plecat din vila de langa statuia aviatorilor si e si el in casa presei unde se aduna imperiul iar oamenii au trecut printr-un proces de evaluare condus de colegii de la guerrilla plus o prezenta mai notabila in promovarea pe print. asa cum noteaza si toni grupul are 3 radiouri care emit in Bucuresti: Guerilla, Realitatea FM si Total.

sunt interesanti cativa termeni din comunicat: reorganizare, divizie integrata si orientare spre publicul tinta insa organigrama arata si asa destul de stufoasa:

board director: Sergiu Toader [presedinte], Sorin Enache [director general], Doru Buscu, Mihnea Vasiliu, Dragos Stanca si Sorin Vulpe.

divizii:
– Quality/ director Mihnea Vasiliu [Realitatea TV, Realitatea International, Realitatea FM,
Cotidianul, Academia Catavencu, Radio Guerrilla si Idei in Dialog]
 – Business& New Media/director Dragos Stanca [The Money Channel, Business Standard, Money Express si IP]
– Life Style/ director Sorin Vulpe [Romantica TV, Radio Total, Reteaua 24 FUN, Tabu, Superbebe, J’adore, Aventuri la Pescuit, Bucataria pentru Toti si Psihologia azi].
NewsIN/director Cosmin Popa

Advertisements

4 Comments »

 1. Ce legatura are prezenta notabila pe print cu anuntul unei reorganizari valabile cu 15 aprilie ?!? Si ce inseamna “evaluati de echipa de la Guerrilla” ??? E ca si cum ai spune ca cei de la Romantica ii evalueaza pe cei de la money Channel… sau in capul tau e ca patronii isi evalueaza produsele cumparate acum 4 ani prin alte produse cumarate acum 4 ani ?? E un nonsens, poate ar trebui sa explici ce scrii, ca suna ca naiba… Multumesc.

  Comment by Lili Sansu — February 21, 2008 @ 1:14 am | Reply

 2. @lili: prima intrebare nu o inteleg [prezenta notabila print ?]
  a doua: evaluare profesionala – oamenii de la stiri si animatorii. nu stiu cum isi evalueaza patronii achizitiile doar ca acum le aduc pe unele alaturi de altele.

  Comment by iann — February 21, 2008 @ 12:56 pm | Reply

 3. Reiau – ai scris: “…iar oamenii au trecut printr-un proces de evaluare condus de colegii de la guerrilla plus o prezenta mai notabila in promovarea pe print”… iar eu intrebam: de unde pina unde o legatura intre prezenta mai notabila din ultima vreme pe print si anuntul acestei reorganizari, care de altfel e valabila abia cu 15 aprilie ??
  La a doua: am inteles ce ai vrut sa spui, dar tot nu inteleg sensul si nu sint convinsa ca ai inteles nici tu ds ce e vorba – animatorii (sau stiristii) de la Guerilla isi evalueaza colegii de la Total ?? C’mon !! (asa se fac evaluarile, dai unei entitati din grup sarcina sa evalueze pe ceilalti) – la asta ma refeream. Scuze de lungime, multam’ de post.

  Comment by Lili Sansu — February 26, 2008 @ 2:50 am | Reply

 4. […] acelasi subiect puteti citi si >> radio total asumat oficial de realitatea catavencu Leave a […]

  Pingback by realitatea catavencu renunta la divizia de reviste « [media_details] — October 20, 2009 @ 6:38 pm | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: