[media_details]

February 5, 2008

alte cateva ordonari in doi r

Filed under: professionals,publishing,romania — iann @ 2:00 pm

Dan Coldea este noul coordinator de marketing al Romaniei Libere [editat de Societatea R]. El va lucra cu Dorian Radu, director de marketing si distributie. anterior Coldea a detinut aceeasi pozitie la Studiourile MediaPro. tot la societatea R directorul financiar Marilena Mantu a preluat functia de director general, pe care o exercita Bogdan Alexander Adamescu ca si membru al Consiliului de Administratie [care se va ocupa de dezvoltarea grupului pe zona de media]. pe zona redactionala Emil Hurezeanu mai apare in caseta ca si director desi este cunoscuta noua sa destinatie in “camera” Cotidianului.

la ringier, dupa recentele plecari si reasezari, managerul de vanzari publicitate de la reviste [10 ani in ringier] trece alaturi de publisher la divizia Evenimentul si Capital. Mihaela Murariu este astfel Advertising Sales Manager la Diviziei Reference iar adjuncta sa este Diana Sarbu. locul Mihaelei de la reviste este preluat de Gabriel Geru, adjunctul de pana acum.

Advertisements

3 Comments »

 1. sau, cu alte cuvinte: claudiu serban si-a adus mana dreapta de la Reviste la noua divizie pe care o conduce, unde se invart MUUUULT mai multi bani de publicitate, asa ca vrea si omu’ sa se asigure ca ii intra in buzunar comisioanele.
  mihaela murariu, fie vorba intre noi, e cunoscuta prin ringier ca o mare spagara, reusea femeia sa isi ia comisioane pana si la inserturile de sub 1,000 euroi…

  Comment by rbd — February 5, 2008 @ 5:20 pm | Reply

 2. Iann, pentru prima data de cand iti citesc blogu’ te suspectez de lipsa de fair play… Nu mi se pare ok ca ai publicat comentariul lui rbd! Tu lucrezi pentru Financiarul (in aceeasi ograda cu Saptamana Financiara) iar trustul vostru se pare ca a facut o achizitie de zile mari (Dan Mihalache – fostul director de publicitate de la Capital). Din aceasta perspectiva magaria la adresa Mirelei nu te onoreaza chiar daca apartine unui anonim… Sper sa fie pur si simplu o scapare … nu o tactica de intimidare a adversarului! Numai Bine!

  Comment by MatRE — February 6, 2008 @ 9:49 pm | Reply

 3. @matre: ma mahneste faptul ca ma suspectezi de lipsa de fair play. am ezitat sa aprob comentariul de mai sus insa pana la urma am decis sa ii dau accept. eu ma indoiesc ca doamna ar fi asa cum o descrie rbd si nu lucrez aici cu tactici de intimidare.

  Comment by iann — February 7, 2008 @ 11:22 am | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: