[media_details]

January 15, 2008

si pensia e o chestie care ar trebui sa ne intereseze

Filed under: products,romania — iann @ 5:31 pm

am scris cand s-a dat startul pensiilor private, acum e momentul sa facem si bilantul pentru ca pe 17 ianuarie se termina perioada de subscriere. publicul vizat: 3-4 milioane de romani, 18-35 de ani, aflati pe statele de plata si contributori la fondurile de asigurari sociale, iar optional 35-45. surpriza a constat tocmai in faptul ca persoanele cu varste intre 35 si 45 de ani s-au mobilizat [peste 80% au ales un fond de pensii] iar peste 500,000 persoane din intervalul 18-35 sunt asteptate exact in ultimele doua zile sa aglomereze agentiile si probabil vom asista la programe extinse, ca la supermarketuri de sarbatori. in caz contrar vor fi distribuiti aleator jucatorilor care au primit aprobarea Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private. dan petre face o succinta analiza a abordarilor de comunicare. cred ca “om la om pe tot terenul” a facut diferenta iar campania de la ING si gaselnitele lor cu spoturile TV, cearceafurile cu „sa vina si la noi…” plus web a prins la romanul neinteresat de planificarea pe termen lung. pentru restantieri ramane consultant ing iar peste cateva luni cred ca ar trebui sa ne intereze cum evolueaza fondurile.

Advertisement

1 Comment »

  1. surpriza a constat tocmai in faptul ca persoanele cu varste intre 35 si 45 de ani s-au mobilizat [peste 80% au ales un fond de pensii]

    De ce ar fi o surpriza? Grupa de varsta este mai aproape de varsta de pensie decat cea anterioara, e mai implicata in planificarea propriei vieti, are deja experienta cu modul in care functioneaza asigurarile in sistemul public (de exemplu cele cu sanatatea) etc….

    Comment by Bogdan — January 20, 2008 @ 1:20 pm | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: