[media_details]

December 29, 2007

john cusack 1408 si sean penn nixon

Filed under: cinema,romania,tv — iann @ 4:22 pm

vineri seara [28 decembrie] doua filme bune pe micile ecrane. pro tv a difuzat camera 1408, productie 2007, dupa o nuvela de Stephen King, cu John Cusack si Samuel L. Jackson in rolurile principale, care a fost lansat in iunie anul acesta si iata dupa 5 luni e si pe ecranele mici romanesti [dupa ce in august fusese distribuit si pe marile ecrane locale] cu Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)  distribuitor international si MediaPro Distribution distribuitor local.

The Assassination of Richard Nixon [Asasinarea lui Richard Nixon] a fost difuzat de TVR 1 cu Sean Penn si Naomi Watts in rolurile principale, productie 2004//lansare 2004-2005, cu un box office totusi modest dincolo de subiect, actori si interpretare [sub 1 milion de dolari]. dincolo de alienarea si paranoia salesman-ului Sam Bicke unele din realitatile resimtite de el in 1974 se regasesc in romania lui 2007. distribuitor international Arn Productions, prooptiki distribuitor local.

nu stiu la cat se ridica anual bugetul de achizitii de filme al unei televiziuni [pastorit de departamentul programe] insa mi se pare interesanta suma de 10 milioane euro platiti de tvr celor de la universal, strecurata intr-o stire. nu cunosc motivele pentru care ada rosetti a ales sa paraseasca TVR insa problema cu universal si intreruperea contractului se pusese din directoratul anterior. oricum filme bune anul are.
 
 

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: