[media_details]

December 5, 2007

o lume minunata in care voi munci

Filed under: advertising,radio,romania,tv,web — iann @ 7:06 pm

desi se apropie finalul de an, iata ca saptamana asta e plina de vesti mergers&acquisitions si on the move [marea majoritate pe bloguri] semn ca industriile/companiile/oamenii isi fac planurile si bugetele din timp:

– RTL e pe punctul sa cumpere 10% din Antena 1, Antena 2 si Euforia. Tranzactia initiala ar  valora peste 60 de milioane de euro. Restul de 90% ar urma sa fie cumparat in 2-3 ani [tolo]. a fost o discutie cu cele 400 de milioane de euro oferite initial [asta fiiind si evaluarea Capital Partners din catalogul “Cele mai valoaroase companii” scos de ZF]. iata ca valoarea si pretul sunt negociabile [respectiv influentabile].
– Patriciu ar fi mmm luat totusi business-ul de televiziune al fratilor Micula, stire care asteapta inca sa fie confirmata, si ca un constructor [ultima data in Casa Presei] ar fi fost convocat pentru ridicarea structurii  si a audientei. pe de alta parte si in trustul adevarul exista o licenta si acum ca au spatiu mai mare pot sa opereze de acolo daca pretul cerut e mare.
– CME doreste licentele MTV in mai multe tari in care opereaza [inclusiv in Romania] si negociaza deopotriva cu proprietarii dar si cu antreprenorii locali pentru a ajunge la un acord final.
– Compania de Radio Pro i-a dat drumul la Dance FM acum Pro Fm Dance, in Bucuresti pe frecventa 89.5 FM iar tot oamenii din Pache se joaca pe web cu conquiztador si enigma elodiei.
– Vlad Petreanu, afirma dl. Sutu, ar fi in drum spre Realitatea//vezi si evz// [sper sa nu renunte la blogfm/cine stie poate o sa o vedem pe tv] iar echipa de editori-fondatori si actionari de la Gandul mai pierde un om, Adrian Ursu, care merge in zona antreprenoriala, respectiv consultanta.
– in timpul asta advertiseri generosi discuta – pentru impartirea spatiilor de emisie/receptie – cu agentii de media cointeresate, in relatii de scurta/lunga durata [capital].

se vede treaba ca mos nicolae si mai cunoscutul sau confrate care vine pe 24/25 au serios de lucru pentru a umple ciuboatele/brazii

1 Comment »

  1. […] cum arata, ce este si de ce e cel mai frumos cadou? Lui Prorocila, lui Allen, lui Claudiu, lui Iann, si lui Ghica. Tags: stari Posted in […]

    Pingback by Copolovici » CEL MAI FRUMOS CADOU — December 7, 2007 @ 10:53 am | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

<span>%d</span> bloggers like this: