[media_details]

November 27, 2007

revista Eve si ea pe piata

Filed under: lansari [re],periodice,romania — iann @ 12:13 pm

eve_cover_1.jpg 

coperta numarului doi [2/ februarie 2008] o puteti gasi AICI >>

dupa despartirea de tango, divizia de reviste a grupului intact [media sport group] revine pe segmentul lunar de glossy-uri feminine cu licenta britanica EVE [lansata initial de BBC Magazines si preluata apoi de Hymarket]. Eve debuteaza pe piata romaneasca cu un numar dublu [decembrie-ianuarie] cu Michelle Pfeiffer pe coperta si in 172 pagini [168 +4 coperti], fiind condusa de Dana Savuica – director editorial, Diana Enciu – editor coordonator si Razvan Bucur – creative director. pretul este de 6,9 ron iar tirajul anuntat este de 30,000 exemplare. revista este impartita in 8 sectiuni: shopping [luxe for less], features, fashion, beauty, sanatate, living, weekend si agenda. publicul tinta ar fi femeile active in varsta de 30 de ani si ca pozitionare“intre Unica si Cosmopolitan”. o pagina de advertisingla ratecard este 5,000 euro iar casa de vanzari este clir media. media sport group mai editeaza top gear si 4WD, good food si good homes si mai intentioneaza sa lanseze si NAVIGATOR [revista de sailing si ambarcatiuni].

in aceeasi categorie puteti citi si:
coperta Eve februarie [nr. 2]
 

Advertisements

3 Comments »

 1. […] Eve pe piata, – de la Iann, care alege un nou drum de sapt asta, tot de la […]

  Pingback by BlogNews-urile saptamanii « Iulian Toma — November 30, 2007 @ 5:08 pm | Reply

 2. Mai oameni buni, eu nu inteleg cum in lumea asta se poate lansa o revista care seamana cu celelalte! Chiar macina gandul asta. Pai toate revistele au de toate pt toate femeile. Si o tipa, daca vrea o revista de shopping, nu poate; tb sa ia o revista cu de toate sau sa cumpere toate revistele ca sa obtina o informatie banala, chiar daca pe piata sunt 15 reviste.

  Unde este diferentierea, targetarea! Cum de nu a murit inca Trout, vazand ce se intampla pe segmentul asta? Dar, asa cum spunea vineri Porter, in Romania inca se poate vinde aproape orice, fara strategie sau marketing adevarate. Vom vedea noi peste 3-5 ani cum o sa fim nevoiti sa ne facem lectiile ca la carte!

  Comment by pinkberry — December 4, 2007 @ 2:30 am | Reply

 3. Ce rusine pentru Mihaela Carlan. Cica nu are prejudecati… Pai nici rusine nu prea are, ca asta e al nu stiu catelea barbat cu care nu are prejudecati…

  Comment by Nadia Voicu — June 19, 2008 @ 10:35 pm | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: