[media_details]

November 14, 2007

olivia danseaza pentru business

Filed under: romania,saptamanale,tv — iann @ 9:55 am

dupa capital TV [realitatea, prima si acum kanal d], saptamana financiara [antena 1] si money express [realitatea/money channel] inca o revista saptamanala economica isi gaseste extensia pe TV. Olivia Steer va prezenta incepand din 25 noiembrie pe protv [saptamanal, duminica, ora 10:00] emisiunea “Business Magazin”, care – daca am inteles corect – va fi produsa de firma sotului ei [Andi Moisescu], Red Spike. emisiunea va fi structurată pe trei parţi: povestea unui businessman de succes/ a unui antreprenor mai putin cunoscut si cu resurse modeste / how to spend money. proiectul se pare ca are o vechime de doi ani si a intarziat pe de o parte din pricina selectiei Oliviei pentru prima editie a lui “Dansez pentru tine” si apoi a copilului pe care il asteptau cei doi.

11 Comments »

 1. Ai uitat sa mentionezi Marketer TV (sau pe net nu se pune?). Lasa ca o mut eu pe o statie. Or sa se bata mogulii pe mine… 🙂

  Comment by Alexandru Raducanu — November 14, 2007 @ 3:17 pm | Reply

 2. @raduku: “isi gaseste extensia pe TV”, nu era vb de productie video pe net, ca puneam si ZF TV 🙂

  Comment by iann — November 14, 2007 @ 3:54 pm | Reply

 3. Sefu’, da’ macar de data asta o sa se lucreze integrat dpdv marketing? In sensul ca macar de data asta nu se vor comporta declinarile aceluiasi produs de parca ar fi concurente, produse de companii diferite si, eventual, certate intre ele? intreb…

  Comment by copolovici — November 15, 2007 @ 12:03 am | Reply

 4. draga marketerteveu,
  Si cum faci daca nu vrei sa vezi emisiunea in flash-ul ala, atunci cand ti-ai dori sa citesti numai o stire cu naumovici si nu in fiecare zi aceeasi emisiune cu raducanu veche de o saptamana?

  Este pe undeva un buton de “report as spam” pe undeva? Sau un paintbrush sa facem mustati la cei care apar in mirobolanta emisiune?

  Comment by Iulian Toma — November 16, 2007 @ 12:52 am | Reply

 5. asta inseamna oare ca iese din grila parte de carte? era, daca nu gresesc singura emisiune culturala de la televiziunile din top 3 (excl tvr). si era ok.

  Comment by ipo — November 16, 2007 @ 11:43 am | Reply

 6. @ipo: buna intrebare.

  Comment by iann — November 16, 2007 @ 12:47 pm | Reply

 7. nu dispare Parte de carte, se muta pe la alta ora. oricum de notat ca exista si oameni care ar regreta disparitia ei de pe sticla 🙂

  Comment by robbeer37 — November 16, 2007 @ 1:23 pm | Reply

 8. @ Iulian Toma: exista un buton “stop”. Dar o sa meditez daca sa mentin functia de pornire automata sau sa trec pe comanda “manuala”.

  Comment by Alexandru Raducanu — November 16, 2007 @ 5:23 pm | Reply

 9. Ma tot intrebam cand va incepe si ProTv sa renunte la crime si sa se adreseze si publicului de business.

  Comment by Bogdan — November 16, 2007 @ 7:15 pm | Reply

 10. @ Bogdan: Cred ca e cam fortat si nu se potriveste. S-ar fi potrivit sa dea Sarbu drumul la televiziunea de business, dar vad a proiectul a murit inainte de a se naste. “Pro Business” ar fi fost un potential nume. Sau “PROfit”. Dar a vazut ce a facut Vantu la TMC si cred ca s-a gandit ca nu poate fi profitabila. Wrong! Dar e nevoie de alte formate, de business-entertaining. O emisiune de business la PRO TV e la fel de protrivita precum Capital TV la Dogan.

  Comment by Alexandru Raducanu — November 16, 2007 @ 8:32 pm | Reply

 11. Nu-i nimic, poate ca va lua ceva din publicul TMC. Dar care-i ala? Parerea mea e ca daca alergi dupa putin – putin vei si realiza. Eu cred ca este un act de disperare. Emisiunea Profit cu Mihai Codreanu a fost un exemplu. Dar astept sa fiu contrazis. Prin “sfaturi despre how to spend money” inteleg idei si sugestii despre investitii pe care sa le faci. In contextul asta imi devine deja clar care va fi publicul tinta. Abia astept Sfantul Graal. Sau poate Fata Morgana?! Eu unul ii raman fidel lui Moise Guran.

  Comment by Bogdan — November 16, 2007 @ 11:27 pm | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: