[media_details]

November 14, 2007

advocatus non facit pr-vorba

Filed under: public relations — iann @ 12:43 am

pe o piata a avocaturii de business estimata la peste 150 milioane de euro si cu vesti recente cum ca patru consultanti juridici ai grupului rompetrol isi fac propria firma iar un alt coleg de breasla ii ia locul lui brent valmar [porsche] la conducerea APIA, un fost presedinte al Uniunii Avocatilor din Romania face o remarca interesanta cum ca acestei branse profesionale ii lipsesc consultantii in comunicare. cum blogul lui iann e consultat in mod curent de pe ip-ul casei schonherr si asociatii [potrivit monitorizarilor] am decis sa le ofer [in cazul in care simt nevoia] 6 luni in care se pot baza gratuit pe experienta mea. daca si alti confrati au probleme similare le stau la dispozitie. ca sa nu ramana un caz punctual as vrea sa amintesc o initiativa a sectorului de real estate care prin eforturile unei companii a reusit sa impuna un master la ASE. cum cred ca ASE are si un master pe comunicare poate nu ar fi rau ca una din discipline sa fie axata pe comunicarea specifica de avocatura/law/juridica etc. iar daca vreti sa aprofundati limba latina un prim pas poate fi facut de aici >>

Advertisement

2 Comments »

  1. felicitări pentru initiativa. cred ca o nevoie la fel de mare exista si in randul celor care fac afaceri in energie, asta ca sa ma limitez la un singur domeniu care are probleme de comunicare. mult succes.

    Comment by gabi — November 14, 2007 @ 10:57 am | Reply

  2. pai da, gabi, ca sa te limitezi, ca altfel toata lumea se pricepe si multi mai sint aceia care cred ca piarul tre’ sa aduca niste cafele si sa se prezinte cu fusta scurta in sala de sedinte. ca un fel de planta. fin’ca rar si greu inteleg o gramada ca a avea privire inteligenta nu inseamna ca te si exprimi cum trebuie. si ciinii au priviri inteligente, nu?

    Comment by copolovici — November 15, 2007 @ 12:08 am | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: