[media_details]

September 11, 2007

kanal d toamna

Filed under: romania,tv — iann @ 4:44 pm

grila de toamna a kanal D e centrata in jurul personajelor grupului Vacanta Mare care, pe langa emisiunea saptamanala, realizeaza matinalul si un concurs la jumatatea stirilor de seara ale celorlaltor televiziuni. plus al doilea sezon pentru unele emisiuni, cosarca reloaded cu un talk show si Capital TV [duminica, 12:00] care isi gaseste si el loc in noua grila. mai e de notat ca au un nou director de stiri, mihaela antoche, fost redactor-sef adjunct la Realitatea TV.

„D-Dimineata” [luni-vineri, 7:00]: Mirela Stoian si Ani Cretu [Vacanta Mare]
„Ora castigatorilor” [luni-joi, 19:30]: Mugur Mihaescu
“I Love Rumenia” [luni, 21:30, 50 minute]: Vacanta Mare 
 
productii consacrate: „Nora pentru Mama 2” [prezentator: Gabriela Cristea]/ „Bulevard” [prezentator: Ilinca Vandici]/ „Vedete sub acoperire”/ new: „Astia’s socrii” [reality-show]

soap-opera “Fashion  House” [2006/ luni-vineri, ora 17:30] si serial “Commander in chief “ – America in mainile ei”/ Geena Davis – Golden Globe in 2006 [din 27 septembrie /joi/ 22:30]. filme: Air Force One, Enemy of the state [Inamicul statului], 25th Hour [A 25-a ora] // [via comunicat//]

promo: poti gasi aer conditionat la unicul magazin online de sapte stele din Romania –> marketonline.ro

12 Comments »

 1. Capital TV este o mare chestie in grila kanal D. Se pare ca Ringier-ul s-a cam fript cu investitia in kanal D. N-are cam nimic de-a face cu pozitionarea publicatiilor Ringier, si, ca sa puna capac, kanalul nu are nici audienta asteptata. Insa s-au trezit si cu mainile legate in privinta colaboarii cu terte TV. Cam naspa pentru Ringier. In orice caz, cateva gospodine or sa invete sa-si administreze cu siguranta mai bine cumpararea gogonelelor, dupa ce or sa urmareasca la kanal D, emisiunea Capital TV.

  Comment by Alexandru Raducanu — September 11, 2007 @ 9:05 pm | Reply

 2. cred ca e prematur sa ne pronuntam daca ringier s-a fript sau nu. kanal d este o investitie greenfield si nu cred ca si-a propus sa ajunga profitabila mai devreme de 3 ani. dupa tine care ar fi pozitionarea publicatiilor Ringier? ca eu cred ca Libertatea & Lumea Femeilor [adica cele mai bine vandute titluri ale Ringier] plus gratuitul Compact se pupa foarte bine cu kanal d. si ma amuza cum chibitezi tu de pe margine ca un mare connaisseur

  Comment by iann — September 12, 2007 @ 10:22 am | Reply

 3. Daca ar fi facut Libertatea TV, sau Lumea Femeilor TV, intr-adevar, s-ar fi pupat foarte bine. Nu sunt un mare cunoscator nici in presa, nici in TV. Sunt la inceput cu presa, si cu on-line-ul. Sunt incepator, o recunosc. Altii sunt maestri aici, si poate tu esti unul dintre ei.

  Dar cred ca sunt cel mai titrat manager de media (cu un master in publicitate si un MBA prestigios in marketing si toate prezentele mele la seminarii internationale de cativa ani). Sigur, diplomele nu reprezinta ceva prin sine, dar in cazul meu consider ca am acumulat ceva si ca sunt unul dintre oamenii care stiu sa faca bine marketing de media. Cred ca sunt unul dintre cei mai buni oameni din piata pe linia asta.

  Modestia nu este printre virtutile mele, dar cred ca sunt fair cand spun ca ma pricep la marketing-ul de media. Cred ca mai bine decat multe trusturi, poate la concurenta cu Pro-ul. Nu intamplator, un alt grup de televiziune lucreaza cu mine pe niste proiecte care presupun mult marketing si strategie. Unuii au inceput sa se prinda… Nu pot sa spun mai multe din motive de confidentialitate, dar in cateva luni, o juma de an sau un an or sa fie proiecte publice.

  Comment by Alexandru Raducanu — September 12, 2007 @ 12:25 pm | Reply

 4. mare greseala a facut kanald. sa renunte la serialul spaniol “los serrano” care a facut senzatie in toata lumea…si sa-l inlocuiasca cu productia aia americana. nu stiu ce e in capul lor. dar de ce sa renunti la un serial pe care l-ai cumparat si nu l-ai difuzat in intregime? macar daca il sfarseau cand s-a incheiat un sezon, dar ei au renuntat la serial dupa primul episod dintr-un nou sezon. prostie mare . era singurul serial de la kanal d, si cel mai bun program de urmarit ,dar in fine, ei au apelat la porcaria aia care se spune ca face senzatie in america fashion nu stiu ce. partz

  Comment by bogdan — September 17, 2007 @ 4:29 pm | Reply

 5. salut bogdan. nu am urmarit “los serrano” care inteleg ca se difuza de la 16:30 [luni-vineri]. probabil ca nu a avut succesul dorit [dar nici promovare pentru el nu am observat] si cum sunt in cautarea succesului au optat pentru aceasta schimbare.

  Comment by iann — September 18, 2007 @ 12:26 pm | Reply

 6. am urmarit pe youtube câteva secvenţe din continuarea “familiei serrano”. habar nu are KD la ce a renunţat, oricum au dat dovadă de lipsă de profesionalism!!

  Comment by Aurel — October 6, 2007 @ 10:32 am | Reply

 7. pt toti fanii los serrano. filmul se poate urmari pe youtube. sunt puse patru sezoane aprope in intregime si mai urmeaza sa puna si celelalte, chiar si ultimul sezon, sezonul 7, care acum se difuzeaza pe canalul telecinco in spania.
  se poate urmari mai usor pe seriesenyoutube.blogspot.com
  vizionare placuta

  Comment by toxic_girl — December 16, 2007 @ 10:21 am | Reply

 8. nu mai bagati familia serrano?
  La kanal d urmaresc meciurile din liga in rest nimik altceva.
  Nu imi place;
  Nora pentru mama-vaca aia care vorbeste este o smerita

  Comment by nicu — January 3, 2008 @ 5:52 pm | Reply

 9. @nicu: acesta este un blog despre media. nu lucrez pentru kanal d 🙂

  Comment by iann — January 4, 2008 @ 12:39 pm | Reply

 10. los serranooooooooooooooooo………:((

  Comment by rodiktz — March 20, 2008 @ 11:35 am | Reply

 11. vreau si yo familia serrano din nou era super tare:((:(( si nici sa ma uit la el pe net nu gasesc:((:(( bagati-l din nou plssssssssssssssssssssssssssssssss

  Comment by Alin — April 25, 2008 @ 10:11 pm | Reply

 12. vreau sa stiu de la ce episod si sezon a fost lasat de KD serialulu los serrano????

  Comment by claudia — May 13, 2008 @ 6:08 pm | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: