[media_details]

July 3, 2007

BRAT pierde doi oameni importanti

Filed under: publishing,romania — iann @ 10:57 pm

Dan Firez [responsabil pe zona de audit de tiraje] si Dan Secarea [responsabil pe zona de audienta/SNA] vor parasi la sfarsitul acestei luni Biroului Roman de Audit al Tirajelor [BRAT], primul optand pentru o agentie de media si celalalt pentru un publisher.

prezent aproape de la infiintare, dupa opt ani, Firez  va merge la Media Investment unde va coordona zona de buying/selling pe presa locala, in ultimii ani in continua crestere [vezi si cifra de afaceri de la Arbo Media] si e interesanta si benefica deopotriva aceasta competitie pentru bugetele de advertising pentru presa locala prin implicarea oamenilor care au trecut pe la brat.

Secarea alege un publisher important, Publimedia, divizia de publishing a grupului Media Pro [detinut de Adrian Sarbu] unde va ocupa pozitia de director de cercetare, loc proaspat devenit vacant. Secarea venise la Brat in urma cu doi ani de la IMAS [unul din institutele cu care brat colaboreaza] unde coordonase zona de cercetare pe audienta si obiceiuri de consum.

ramane ca organismul care grupeaza interesele industriei de publishing, prin consiliul director, sa se miste repede si sa angajeze oameni la fel de valorosi ca si predecesorii lor.

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: